Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO ULUITOR: Prima data pentru mine a fost cu Barack Obama. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO ULUITOR: Prima data pentru mine a fost cu Barack Obama. ...

Un clip electoral care prezinta o actrita ce invita tinerele americane sa il aleaga pe Barack Obama pentru prima lor data a generat discutii pe Internet, vineri, si nemultumirea adversarilor conservatori ai presedintelui democrat`. Prima data nu trebuie sa o faci cu oricine. Trebuie sa o faci cu un super tip, afirma Lena Dunham, o vedeta a serialului de televiziune american Girls, intr-o scurta inregistrare video. Bruneta cu parul scurt, in varsta de 26 ani, personajul principal si . continuă pe România Liberă

VIDEO. Prima data pentru mine a fost cu BARACK OBAMA. ...

ALEGERI SUA 2012: Un clip electoral care prezinta o actrita ce invita tinerele americane sa il aleaga pe Barack Obama pentru prima lor data a generat discutii pe Internet, vineri, si nemultumirea adversarilor conservatori ai presedintelui democrat`, scrie realitatea. net. Bruneta cu parul scurt, in varsta de 26 ani, personajul principal si creatoarea serialului, nu vorbeste despre sex, ci despre politica, pentru a incita tinerele sa mearga sa voteze cu candidatul democrat. Prima data cand .

Ion Iliescu: Pentru mine a fost o surpriza insolventa Hidrolectrica. Am fost adversarul spargerii sistemului energetic national

Fostul sef de stat Ion Iliescu este surprins ca Hidroelectrica a ajuns in insolventa, el declarand ca s-a opus spargerii sistemului energetic national. Pentru mine, ca hidroenergetician, chiar a constituit.

Emotionant! Momentul in care un soldat intors din Afganistan isi tine fetita in brate pentru prima data

Filmarea in care un soldat din Marina americana isi tine copilul in brate pentru prima data, dupa ce s-a intors din Afganistan, a impresionat o lume intreaga. intreaga familie Chuva, inclusiv micuta de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )